Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Banestatus: ÅPEN

Banetid og Baneutleie

Smittesporing

Støtt Dalen IL?

Ved en skade

Smitteverntiltak mot covid-19

Velkommen til innebandy gruppa

Dalens innebandy gruppe er medlem av Norges Bandyforbund

Innebandy er en voksende idrett og idrettslaget har en egen gruppe for ungdom og voksne som trener fast gjennom vintersesongen hver mandag fra kl. 20:00 - 21:30. Det er fullt mulig å starte et barnelag. Vi trenger voksne som kan stille opp.

Vi kan tilby gratis trener kurs og opplæring av frivillige. For å delta må du være medlem i klubben.

Leder

Geir Johansen

Tlf. nr. 905 91 463

[email protected]

Treningstider

Mandager

Kl. 20.00-21-30

Ny lag får treningstider som kan passe

Starte barnelag

Melde deg på lag

Muligheter for barnelag

Dalens innebandy gruppe ble formelt opprettet i 2017, og er i øyeblikket kun en treningsgruppe på seniorsiden. Dersom det er interesse for å danne lag blant barn og ungdom vil klubben kunne tilrettelegge med trening i flerbrukshallen. Dette forutsetter at det er voksenpersoner som vil delta på trener / ledersiden. Ta gjerne kontakt med klubben hvis du ønsker mer informasjon.

Innebandy er en fin idrett å drive vinterstid, i kombinasjon med fotball på sommerstid. Idretten har mange paralelle spill elementer som utvikler både teknikk, ballforståelse og fart/utholdenhet.

Vi kan tilby gratis trener kurs og opplæring av frivillige.

Utviklingen i norsk innebandy

De første innebandykøllene ble importert til Norge fra USA i 1972.

I starten ble innebandy sett på som en treningsmåte for bandyklubbene i sesongen uten is. For å øke rekrutteringen til bandy ble innebandy innført i skoleverket, og interessen både fra lærere og elever var stor.

I løpet av kort tid ble innebandy førstevalg blant aktivitetene i kroppsøvingstimene. Alle som har gått på skolen etter 1972 har deltatt i innebandy. Skolemesterskapene, som ble arrangert av Norges Bandyforbund, ble meget populære over hele Norge. Tidligere rektor ved Norges Idrettshøgskole Per Wright blir sett på som personen som introduserte innebandy i Norge.

I 1988 ble innebandyseksjonen dannet i Norges Bandyforbund. Dette ble starten på en ny idrett og det ble laget et enkelt regelverk. Første uoffisielle NM i innebandy ble avholdt i 1988.
0